În continuare câteva exemple corecte pentru motorul de căutare

Modelul de laptop avutCe trebuie să scrii

Lenovo Thinkpad EDGE 14Lenovo 14

Acer aspire 5738Acer 5738

Sony Vaio SVE1111M1ESony SVE11

Samsung NP350E5C-A05PLSamsung NP350E5C

Dell Inspiron 17RDell 17R

Toshiba Satellite L850-B206Toshiba L850

Asus EEE PC 1001HAAsus 1001HA

DELL MINI 9DELL 9

Fujitsu-Siemens Amilo A1451Fujitsu A1451

Packard Bell iPower GX-MPackard GX-M

Acer Aspire ONE ZG5Acer ZG5

În cazul unor probleme nu ezita să ne contactezi

Despre noi

 

De ani ne specializăm în vânzarea de taste pentru diferite modele de tastaturi - laptopuri, notebook, netbook, tablete precum și PC-uri. Datorită calității serviciilor precum și oferta bogată de taste pentru tastaturi, putem afirma că în prezent suntem lideri pe piață din Europa. În primul rând ne concentrăm asupra calității serviciilor, prin urmare punem accent pe:

CONSULTANȚA DE ÎNALTA CALITATE – personalul nostru este caracterizat prin profesionalism. În cazul în care ai dubii sau întrebări nu ezita să ne contactezi, în mod sigur vom depune tot efortul pentru alegerea produsului corespunzător.

ECONOMISIRE – datorită serviciilor noastre economisești timp și bani.

Timp – doarece nu mai trebuie să trimiți calculatorul la service pentru câteva zile, cumperi produsul de care ai nevoie fără să fii nevoit să ieși din casă și fără efort singur poți completa lipsurile din tastatură. Depunem tot efortul pentru a livra produsele comandate într-un timp cât mai scurt

Bani – în dorința de a repara tastatura, într-un service de calculatoare vei plăti câteva sute de euro.

COMFORT – singur alegi modalitate prin care dorești să iei legătura cu noi, ne poți contacta prin e-mail, skype, telefon, whatsApp sau facebook. Pentru comandă poți plăti prin Skrill, PayPal sau prin transfer bancar. Dorim ca serviciile oferite să se caracterizeze printr-un comfort maxim.

.