În continuare câteva exemple corecte pentru motorul de căutare

Modelul de laptop avutCe trebuie să scrii

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

În cazul unor probleme nu ezita să ne contactezi

Despre noi

 

De ani ne specializăm în vânzarea de taste pentru diferite modele de tastaturi - laptopuri, notebook, netbook, tablete precum și PC-uri. Datorită calității serviciilor precum și oferta bogată de taste pentru tastaturi, putem afirma că în prezent suntem lideri pe piață din Europa. În primul rând ne concentrăm asupra calității serviciilor, prin urmare punem accent pe:

CONSULTANȚA DE ÎNALTA CALITATE – personalul nostru este caracterizat prin profesionalism. În cazul în care ai dubii sau întrebări nu ezita să ne contactezi, în mod sigur vom depune tot efortul pentru alegerea produsului corespunzător.

ECONOMISIRE – datorită serviciilor noastre economisești timp și bani.

Timp – doarece nu mai trebuie să trimiți calculatorul la service pentru câteva zile, cumperi produsul de care ai nevoie fără să fii nevoit să ieși din casă și fără efort singur poți completa lipsurile din tastatură. Depunem tot efortul pentru a livra produsele comandate într-un timp cât mai scurt

Bani – în dorința de a repara tastatura, într-un service de calculatoare vei plăti câteva sute de euro.

COMFORT – singur alegi modalitate prin care dorești să iei legătura cu noi, ne poți contacta prin e-mail, skype, telefon, whatsApp sau facebook. Pentru comandă poți plăti prin Skrill, PayPal sau prin transfer bancar. Dorim ca serviciile oferite să se caracterizeze printr-un comfort maxim.

.